"Nem élhetsz mások elvárásai szerint. Azt kell tenned, amit te helyesnek gondolsz, még akkor is, ha ezzel megbánthatsz olyanokat, akiket szeretsz."

2011. február 26.

In Memoriam Kató....

Sokszor eszembe jut, amikor odalépett hozzám tavaly Szolnokon a Kárpátia koncert után és azt mondta: "Te vagy a Csodaszarvas?!" - meglepve néztem rá, hisz még sosem találkoztunk. Majd folytatta: "...Minden nap megnézem a blogodat! Újra elolvasom a bejegyzéseket. Ez ad nekem erőt!..." Először nem árulta el, ám a beszélgetés végén mégis elmondta...bár az elején még nem tudtam mihez. Vagyis hogy arra gondoltam, hogy ebben a zűrös világban az én lelkületemet tükröző blogocska segíti át az ügyes-bajos hétköznapokon. Hisz nem Ő volt az egyetlen, aki ezt a véleményt tükrözte felém. Nem sejthettem és nem is sejtettem -hisz nyoma sem volt semmi gyanúsnak-, hogy éppen akkor, abban a percben is küzd az életéért, hogy talán élete utolsó koncertje az és élete első és egyben az utolsó beszélgetése zajlik közöttünk... Vidám volt. Mosolygott. Így él emlékezetemben....Örökké. 
Tegnap a lakóhelyén volt Kárpátia koncert. Imádta a Fiúk zenéjét. Imádta a Fórumot olvasni. Imádta a Fórumos társait. Reá emlékezünk...

2011. február 8.

Kazinczy "Szép Magyar Beszéd"

      
Csemetém ma, a területi 
Kazinczy  
"Szép Magyar Beszéd"  
verseny
 KÜLÖNDÍJASA !

GRATULÁLOK BOCIKÁM!!! ÜGYES VOLTÁL!!!
Ismét és még mindíg büszke vagyok Rád!